De Bibliotheek van Zutendaal leest voor in Bezoekerscentrum Lieteberg.

Voorlezen in Bezoekerscentrum Lieteberg.

gratis - volzet, mail info@lieteberg.be voor de wachtlijst

Alle prijzen

gratis - volzet, mail info@lieteberg.be voor de wachtlijst


Alle details

  • 13 February
  • 14u30
  • Volzet
  • Bezoekerscentrum Lieteberg
    Stalkerweg 46, 3690 Zutendaal - België

Dit evenement is helaas reeds volzet!  
Stuur een e-mail naar info@lieteberg.be met de naam en leeftijd van jouw kind en je contactgegevens. We zetten je dan op de wachtlijst. Van zodra er een plaatsje vrijkomt, contacteren we je.
De Bibliotheek van Zutendaal leest voor in Bezoekerscentrum Lieteberg

Naar aanleiding van de officiële voorstelling van de nieuwe strip van Jommeke leest de bib voor in het insectenmuseum Entomopolis bij Lieteberg. Na het voorleesmoment uit het boek "Pier de mier en de honingbij", leert de tekenaar van Jommeke, Philippe Delzenne, je hoe je Jommeke zelf kan tekenen! En natuurlijk kan je ook op de foto met de stripheld.

Wanneer? Dinsdag 13 februari van 14u30 - 16u00.

Voor wie? Kinderen van het 3de tot en met 6de leerjaar.

Wil jij dit niet missen? Schrijf je dan meteen in want het aantal plaatsen zijn beperkt!

Ouders, grootouders en broertjes of zusjes zijn welkom om die namiddag een gratis bezoek te brengen aan het insectenmuseum Entomopolis. Let wel: het museum is slechts beperkt toegankelijk omwille van het Jommeke-evenement. Je kan ook genieten van een drankje in onze Pop-Up Cafetaria aan de onthaalbalie. Of trek het Nationaal Park in voor een heerlijke wandeling.

De speciale editie van de nieuwe Jommeke strip met een dossier over het Nationaal Park Hoge Kempen is vanaf 13/02 ook te koop in onze Lietebergshop aan de onthaalbalie. Ook de leesboekjes van Pier de mier, waar de bib uit voorleest, zijn te koop in onze shop.