Toerisme Zutendaal

Bezoekersonthaal en toeristische informatie

Bezoekerscentrum Lieteberg is het verkooppunt voor tickets voor het Blotevoetenpad en het insectenmuseum Entomopolis. Je vindt er alle informatie over Zutendaal en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Ontdek meer Bezoekersonthaal en toeristische informatie

Culinair genieten en heerlijk logeren

In Zutendaal en omstreken kan je heerlijk, culinair genieten en zalig, uitgerust logeren. Ontdek het aanbod in de buurt.

Ontdek meer Culinair genieten en heerlijk logeren

Fietsen in Zutendaal en omgeving

Bezoekerscentrum Lieteberg is dé ideale uitvalsbasis voor je fietstocht in het Nationaal Park Hoge Kempen. Van 16 maart tot en met 3 november kan je hier ook fietsen huren.

Ontdek meer Fietsen in Zutendaal en omgeving

Het groenste snoepje - de streek

Zutendaal, de groenste regio van Vlaanderen, is de ideale plek om te ontspannen in de natuur. Een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes brengt je naar de mooiste plekken in alle richtingen.

Ontdek meer Het groenste snoepje - de streek

Erfgoed

Zutendaal heeft een rijke geschiedenis. De sporen van het verleden zijn niet alleen te zien in historische gebouwen, maar des te meer in de gevarieerde landschappen die Zutendaal rijk is.

Ontdek meer Erfgoed

Nationaal Park Hoge Kempen

Het Nationaal Park Hoge Kempen, dat is wegdromen in de allermooiste natuur. Het is een uniek natuurgebied met meer dan 12.000 ha aan natuurpracht.

Ontdek meer Nationaal Park Hoge Kempen