Culinair genieten en heerlijk logeren

In Zutendaal en omstreken kan je heerlijk, culinair genieten en zalig, uitgerust logeren. Ontdek het aanbod in de buurt.


Bezoekerscentrum Lieteberg ligt op wandelafstand van het gezellige dorpscentrum van Zutendaal. Je kan in de buurt zowel heerlijk tafelen als genieten van een snelle hap of slapen in de rust en het groen. Uit een recente bevraging blijkt dat één bezoeker op vijf minstens één nacht blijft overnachten in Zutendaal of in de buurgemeenten. Maar liefst 25% van de bezoekers geeft aan dat ze na een bezoek aan Lieteberg ook nog een horecazaak in de buurt bezoeken.

 

Restaurants en brasseries in Zutendaal

Zowel in het centrum van Zutendaal als in het nabijgelegen Wiemesmeer kan je terecht voor een uitgebreid aanbod van eten en drinken. Het aanbod is heel breed: je kan culinair Italiaans genieten, smullen van een snack in een gezellige brasserie, snel een frietje steken of een frisse pint drinken op een zonovergoten terras.

Op de website van de gemeente Zutendaal vind je een overzicht van alle café's, frituren, brasseries en restaurants in Zutendaal.

 

Verblijven in Zutendaal of omgeving

In de buurt van Bezoekerscentrum Lieteberg valt er heel wat te beleven. Veel bezoekers kiezen er dan ook voor om een weekend of meerdere dagen te blijven. Zowel in Zutendaal als in de buurgemeenten Bilzen, Lanaken, Genk, Diepenbeek en Maasmechelen vind je een ruim aanbod van logies en verblijfsaccommodaties.

Op zoek naar een verblijf in de buurt van Zutendaal? De website van Visit Limburg geeft een overzicht van B&B's, vakantiewoningen, campings, vakantieparken en hotels in Zutendaal en omgeving.

Kom je op kamp met de jeugdbeweging? Dan ben je in Zutendaal aan het juiste adres! De gemeente Zutendaal heeft alle info voor kampgroepen gebundeld op een handige pagina.

 

Brouwerij De Fontein in Stein (NL)

Mag het iets verder zijn? Spring dan op de fiets en rij naar brouwerij De Fontein in Stein (NL). Op minder dan een uurtje fietsen sta je op het leukste terras van Zuid-Limburg. Hier ontdek je alle info over brouwerij De Fontein.