Koop je tickets online

Geen zin om aan te schuiven in een lange wachtrij? Koop je tickets hier online. Eenvoudig en snel!


Ontdek het gemak van onze online ticketverkoop!

Vermijd een lange wachtrij aan de kassa. Bestel je tickets online met slechts een paar klikken.

Geen gedoe met ongeduldige kinderen... Geen vermoeiende wachtrij in de brandende zon. Stap direct van de gratis bezoekersparking naar de toegangspoorten van het Blotevoetenpad, het Insectenmuseum Entomopolis en de Vlindertuin. Scan de barcode van je e-ticket rechtstreeks vanop je smartphone. Geniet onmiddellijk van een avontuurlijke en leerrijke uitstap!

Stap 1: Kies de datum van jouw uitstap. Je ziet meteen het tijdslot van de dag van jouw keuze. Het einduur van het tijdslot is het uur waarop je ten laatste kan vertrekken voor een wandeling op blote voeten of starten met je museumbezoek. Let wel, voorzie voldoende extra tijd als je een combiticket kiest. Klik op het tijdslot om verder te gaan. Tip: Je kan al tickets bestellen voor een uitstap later op het jaar!

Stap 2: Kies het aantal tickets per type. Klik onderaan op de knop "Volgende" om verder te gaan.

Stap 3: Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. We gebruiken jouw telefoonnummer enkel om je snel te kunnen verwittigen in geval van overmacht. Let er op dat je e-mailadres correct ingegeven wordt, anders kunnen we je de e-tickets niet bezorgen. 

Vink het selectievakje "Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden" aan en klik onderaan op de knop "Bestelling bevestigen". 

Stap 4: Betaal online. Je vindt je e-tickets meteen in je mailbox. Afdrukken is niet nodig. Je kan de barcode vanop je smartphone scannen aan de toegangspoort. Veel plezier!

De e-tickets zijn enkel geldig op de aangegeven datum en zijn niet terugbetaalbaar. Moet je je uitstap helaas annuleren? Je kan je e-tickets altijd doorgeven aan familie of vrienden. Of stuur, ten laatste op de dag van de voorziene uitstap, een e-mail naar info@lieteberg.be met jouw gegevens en ordernummer. 

Bestel hier meteen je tickets!

 

Jouw uitstap alvast voorbereiden? Klik hier voor alle praktische informatie.