Bezoekersonthaal en toeristische informatie

Bezoekerscentrum Lieteberg is het verkooppunt voor tickets voor het Blotevoetenpad en het insectenmuseum Entomopolis. Je vindt er alle informatie over Zutendaal en het Nationaal Park Hoge Kempen.


Bezoekerscentrum Lieteberg is dé ideale uitvalsbasis voor een belevenisvolle ontdekkingstocht in de omgeving. Neem een kijkje in ons toeristisch infopunt en ontdek welk leuks er nog allemaal te zien en te doen valt. Aan de onthaalbalie kan je terecht voor tickets voor het Blotevoetenpad en het insectenmuseum Entomopolis

Onze onthaalmedewerkers staan klaar om je verder te helpen bij al je vragen over toerisme in Zutendaal en de regio. Op zoek naar een specifieke wandeling, een onvergetelijke groepsactiviteit of een mooie fietstocht? Of een wandel- of fietskaart? Wij helpen graag verder!

Graag een lekker lokaal product meenemen als herinnering aan jouw bezoek? Kom dan eens piepen in onze Lietebergshop. Naast lokaal geslingerde honing, geproduceerd door de bijen die op Lieteberg wonen, vind je hier ook honingwijn, honingbier, honinglikeur, "e Green Kletske", honingzeep en veel andere toffe items voor jong en oud.