Wielerwedstrijd zaterdag 3 september in Zutendaal

30 Mar Bereid jouw bezoek aan Lieteberg even voor... Komende zaterdag 3 september vindt er in Zutendaal een wielerwedstrijd plaats (rode route op de kaart). Voor de veiligheid van de renners zal parking Lieteberg daardoor enkel bereikbaar zijn via vaste aankomst en vertrekroutes die de richting van het parcours volgen. De hinder zal heel beperkt zijn.

Komende zaterdag 3 september vindt er in Zutendaal een wielerwedstrijd plaats (rode route op de kaart). Voor de veiligheid van de renners zal parking Lieteberg daardoor enkel bereikbaar zijn via vaste aankomst en vertrekroutes die de richting van het parcours volgen. De hinder zal heel beperkt zijn.

 

Aankomende bezoekers volgen de blauwe route vanuit Zutendaal-centrum via het kruispunt 15-Augustusstraat-Stalkerweg. Stel je gps op dat adres in.

Vertrekkende bezoekers volgen de groene route om de parking te verlaten. Tip: stel bij vertrek je gps in op kruispunt Gijzenveldstraat-Trichterweg. Zo rijdt je steeds correct. Vanaf dat punt kan je je thuisbestemming kiezen en vlot vertrekken.

 Langs het parcours staan bij elk kruispunt seingevers. Zij kunnen je altijd in de juist richting begeleiden. Volg hun aanwijzingen.