Welkom in onze Pop-Up Cafetaria aan de onthaalbalie!

Cafetaria Lieteberg wordt momenteel verbouwd. Ze wordt uitgerust met een gloednieuwe keuken, grote uitnodigende ramen aan de voorkant én een nieuwe frisse inrichting. Voor een lekkere koffie, fris honingbier of frisdrank ben je tijdelijk van harte welkom aan onze onthaalbalie.

Alle prijzen

Allergeneninfo: ben je gevoelig of allergisch aan bepaalde ingrediënten uit ons cafetaria-aanbod? Een allergenenoverzicht is steeds duidelijk zichtbaar in onze cafetaria. Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
Update LieteWerf: Cafetaria tijdelijk gesloten - Welkom in onze Pop-Up Cafetaria!

Cafetaria Lieteberg wordt momenteel verbouwd. Ze wordt uitgerust met een gloednieuwe keuken, grote uitnodigende ramen aan de voorkant én een nieuwe frisse inrichting. Voor een lekkere koffie, fris honingbier of frisdrank ben je tijdelijk van harte welkom in de Pop-Up Cafetaria aan onze onthaalbalie. Sinds 29 maart is onze onthaalruimte tijdelijk verhuisd naar het gebouw waar vroeger de cafetaria gehuisvest was. Ook onze Pop-Up Cafetaria kan je hier voortaan vinden. Je kan er weer lekkere Limburgse vlaai, wafels, muffins en ijsjes verkrijgen. Plof neer op ons gezellig grasterras!

Picknicken? Dat kan zeker! Wij vragen enkel dat de drankjes aangekocht worden in onze cafetaria. 

Lieteberg Cafetaria tijdelijk gesloten wegens verbouwingen

Genoten van het Blotevoetenpad of ons insectenmuseum Entomopolis? Nood om even uit te blazen tussen het fietsen of wandelen in het Nationaal Park Hoge Kempen? 

Spring dan even binnen en geniet van de rust en gezelligheid in onze cafetaria met een drankje en lekkere Limburgse vlaai of een wafel. Even opwarmen? De koffie en soep staan klaar. Onze cafetaria werkt met zelfbediening: neem iets te drinken of te knabbelen, begeef je naar de kassa en wij helpen je graag verder.

Picknicken? Dat kan zeker! Wij vragen enkel dat de drankjes aangekocht worden in onze cafetaria. 

Geniet eens van een alternatief aperitief: een glas heerlijke zoete honingwijn of een verfrissend honingbier.  Wist je trouwens dat ons honingbier gebrouwen wordt met de honing gemaakt door de bijen op Lieteberg?

Bij Zutendaal, het Groenste Snoepje van Vlaanderen, hoort ook een pittig groen drankje: "e Green Kletske" is een likeurtje van 36° dat je puur kan drinken of kan vermengen in een cocktail. 

Smaakt het naar meer? Je koopt deze en andere lokale producten in onze Lietebergshop. Zo kan je thuis nog verder genieten! Of waarom niet een origineel Lieteberg-product geven als cadeau?

Grotere honger? In Zutendaal zijn tal van toffe horeca-adresjes.