Fietsverhuur

Zin om het Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen per fiets? Geen fiets bij de hand? Je vindt bij Lieteberg een uitgebreid gamma aan huurfietsen. Reserveer jouw fiets tijdig online!

Alle prijzen

Vanaf € 15/dag
Stadsfiets: € 15
Tandem: € 28
E-bike: € 30

Lieteberg is de ideale uitvalsbasis om het Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen. Ontdek een uniek stuk natuur op de kruising van drie regio's: in Lieteberg zijn zowel de Kempen, het Maasland als Haspengouw nooit ver weg. Hier geniet je van rust en stilte. “Fietsen door de Heide” ligt op slechts een kwartiertje fietsen en ook “Fietsen door het Water” is vanuit Lieteberg vlot bereikbaar.

Geen fiets bij de hand? Van 16 maart tot en met 3 november kan je bij Bezoekerscentrum Lieteberg terecht voor een uitgebreid gamma aan huurfietsen:

  • stadsfiets: € 15/dag
  • stadfiets met kinderzitje: € 17/dag
  • kinderfiets: € 8/dag
  • elektrische fiets: € 30/dag
  • tandem: € 28/dag
  • fietstas:  € 4/dag

Een fiets huren kan enkel via de online reservatiemodule. Zo ben je zeker dat jouw fiets klaar staat op de dag van jouw uitstap. 

Klik hier om je fietsen te reserveren.

Kom je fietssleutels afhalen aan de onthaalbalie. Dit kan elke dag vanaf 10 uur. Ben je later terug dan het sluitingsuur van onze onthaalbalie? Voor het inleveren van de niet-elektrische fietsen is onze fietsenstalling ook bereikbaar buiten de openingsuren. Elektrische fietsen dienen wel voor het sluitingsuur terug binnengebracht te worden.

Op zoek naar leuke fietstips ? Onze baliemedewerkers helpen je met plezier verder! Aan de onthaalbalie kan je ook de fietskaart van Limburg of het Nationaal Park Hoge Kempen kopen.  

Voor het verhuur en onderhoud van ons fietsenpark werken we samen met Fietsparadijs Limburg. Zij zorgen ervoor dat onze fietsen steeds tiptop in orde zijn. Zo kan jij zorgeloos het Nationaal Park Hoge Kempen ontdekken! Pech onderweg? Geen probleem: de depannageservice staat paraat!

Veel fietsplezier!

Meer info

Reserveer hier tijdig jouw huurfietsen!