De B'Oscars wandeling, een plezante doe-wandeling

Kruip in de huid van een echte insectenkenner met de B'Oscars wandeling, een plezante doe-wandeling van 3,8 km voor kinderen vanaf 7 jaar.

Alle prijzen

€ 2,50 per boekje, te koop aan de onthaalbalieKen je de B’Oscars al? Dit is dé belangrijkste prijs voor natuurtalenten vanaf 7 jaar van het Nationaal Park Hoge Kempen! 

Ree Witherspoon en Arnold Schwarzenever dagen je uit om in de huid te kruipen van een entomoloog, dat is een moeilijk woord voor een insectenkenner. Ga op pad voor een wandeling van 3,8 km rond Bezoekerscentrum Lieteberg. Onderweg krijg je toffe doe-opdrachten en kan je met de izi.TRAVELL-app korte filmpjes en geluidsfragmenten afspelen. Hier en daar krijg je ook tips die je helpen om de geheime code te kraken. Met die code kan jij op het einde van de wandeling de kluis openen zodat je jouw B'Oscar kan claimen aan de onthaalbalie van Bezoekerscentrum Lieteberg. 

Het speciale B’Oscar-boekje waarin je alle uitleg over deze toffe wandeling kan terugvinden is voor € 2,5 te koop aan de onthaalbalie.

Deze route is helaas niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Kinderwagens kunnen achtergelaten worden aan het onthaal bij Bezoekerscentrum Lieteberg. Hier kan je ook een draagzak huren voor € 5.