Fietsen

Uitgebreide fietstochten in Zutendaal, Limburg

Je houdt van natuur en fietst graag? Combineer jouw 2 passies en maak uitgebreide en ontspannen fietstochten in Zutendaal, Limburg.

Fietsen in Zutendaal, Lieteberg als uitvalsbasis

Lieteberg ligt aan knooppunt 64, de ideale uitvalsbasis voor mooie fietstochten doorheen het Nationaal Park Hoge Kempen in Limburg. Uitgestrekte dennenbossen en bloeiende heiden wisselen elkaar af. Grote waterplassen en grindgroeves geven de omgeving nog extra karakter. Koop je fietskaart aan het onthaal.

Fietsknooppunten

Via het fietsroutenetwerk van het Regionaal Landschap Kempen en Maasland ontdek je de mooiste plekjes van het Nationaal Park. Je kan zelf je fietstocht doorheen Limburg samenstellen via het knooppuntensysteem, of een van de uitgestippelde fietstochten volgen. Er zijn zelfs grensoverschrijdende fietsroutes. Ook het mountainbikenetwerk Euregio kan je volgen vanuit Zutendaal.

Geen fiets bij de hand? Geen probleem! Je kan bij ons zorgeloos en goedkoop een glimmend groen exemplaar huren. Lieteberg is een van afhaalpunten van Fietsparadijs Limburg, een geoliede topper in het fietsverhuur. De reservaties verlopen volledig online.

Plan je je fietstocht tot na sluitingsuur van het bezoekerscentrum? Geen nood, de fietsenstalling is ook na sluitingstijd beschikbaar. Heb je hulp nodig bij het online reserveren van een huurfiets? Spreek onze onthaalmedewerkers aan en zij helpen je bij de reservatie. 

Heb je nog een vraag? Ga dan naar onze contactpagina, en wij antwoorden zo snel mogelijk.