Brouwerij 'de Fontein'

Aan de rand van oud-Stein, aan de Belgische grens, vindt u Brouwerij De Fontein, een verrassende plek!


De Limburgse gezelligheid is terug te vinden op het leukste plekje in Stein (NL). Bij De Fontein voelt het als thuiskomen, geen huiskamer, maar een eigen gemeenschap. Gericht op het leven van vroeger, waar rekening wordt gehouden met de natuur. Geïnteresseerd in mens en natuur, eigen gewassen, zelfgebrouwen dranken en zelfgemaakt eten.

Iedereen is welkom, jong en oud; van kinderwagen tot rollator; van bierfan tot fietsfanaat en alles daar tussenin. Geen autoverkeer en even heerlijk tot rust komen, een genietmoment voor uzelf.

Eten & drinken bij de Fontein

Direct naast de brouwerij ligt het proeflokaal. Vroeger diende het als dierenstal met hooizolder, nu is hier het volledige assortiment van Brouwerij De Fontein te proeven.
In de zomer kunt u op het terras genieten van de weidse, rustieke omgeving. In de winter kunt u opwarmen bij de kachel. 
In het proeflokaal kunt u genieten van een steeds wisselend en groeiend assortiment van Brouwerij De Fontein, maar ook van een lekkere koffie met Limburgse vlaai en onze kleine kaart.
Ons terras is uitgerust met een heuse hondenbar. Aan deze buitenbar kunt u kosteloos uw trouwe viervoeter voorzien van een bakje heerlijk.... gemeentepils!
Tevens hebben zij een oplaadpunt voor elektrische fietsen en scootmobielen gerealiseerd op ons terras.

Wil je graag meer weten over de brouwerij? Ga dan even snel een bezoekje brengen op hun website.