Cafetaria

Heerlijk genieten op ons grasterras met onze speciale streekbieren


Wil je graag bestellen? Dat kan bekijk dan eerst onze menukaart.

 • Lieteberg Honingbier: wordt door een ambachtelijke brouwerij gebrouwen, uitsluitend met honing die door de bijenvolken van Lieteberg wordt geproduceerd. 

  Het recept werd ontwikkeld met 10x zoveel honing dan gebruikelijk is. Het zorgt ervoor dat de smaak van het bier onlosmakelijk verbonden is met die van de gebruikte honing. Omdat geen enkele honingoogst hetzelfde is, heeft elk brouwsel van dit bier een unieke smaak. Een goede reden om regelmatig opnieuw een honingbiertje te proeven! 

  Ons honingbier is amberkleurig en heeft een kruidige afdronk. In tegenstelling tot wat je zou kunnen denken is geen zoet bier. De natuurlijke suikers in de honing worden tijdens het brouwproces door de gist omzet in alcohol. Door de stevige hoeveelheid honing in het recept, bedraagt het alcoholpercentage 8,5%. Er worden geen andere suikers toegevoegd.

 • Limburgse Schone:  Laat je verleiden door deze blonde Schone! 

  De Limburgse Schone is een uniek bier: droog, bitter en zoet. Droog als de Lommelse Sahara, met een bittere toets van bronsgroene eikenhoutsnippers uit de Hoge Kempen en een subtiele zoete zweem van Haspengouwse appels. Een sensatie voor de zintuigen.

  Deze verleidelijke blonde godendrank bestaat grotendeels uit lokale ingrediënten en heeft een alcoholpercentage van 7,2% en IBU 24. 

 • Angus Oaked Tripel: Proef de smaak van het Nationaal Park Hoge Kempen. Amberkleurig Limburgs bier met een vleugje eikenhout en jeneverbes uit het Nationaal Park Hoge Kempen met een alcoholpercentage van 7%.