Paardensport

Het Limburgse ruiter- en menroutenetwerk van bijna 600 kilometer paardvriendelijke paden doet ook Zutendaal aanen is nu online voor alle gebruikers beschikbaar..

Zo kunnen ruiters en menners handig en snel een route op eigen maat uitstippelen, dit bestand inladen op hun GPS en delen met anderen paardenvrienden. Ook is het mogelijk om de uitgestippelde, digitale versie af te printen en als kaart met een wegbeschrijving mee te nemen tijdens uw paardenvakantie.

Vanaf nu zijn meer dan 350 km paardvriendelijke paden online beschikbaar via de website van Toerisme Limburg alsook  220 km routes in het Nationaal Park Hoge Kempen. Toerisme Limburg geeft ook zes themalussen weer, met daarop de ‘points of interest’. En ruiters en menners kunnen via de website van Toerisme Limburg hun eigen routes online opslaan en delen. Zo komt de route beschikbaar voor andere gebruikers en helpen ruiters elkaar om de mooiste plekjes van Limburg te ontdekken.

Voor wie liever met een routekaart op pad gaat, is er een geactualiseerde ruiterkaart  mét infoboekje beschikbaar in het onthaalcentrum Lieteberg.

  Sanmax Projects