Arrangementen & teambuilding

Humortrainer Peter van Helvert helpt mensen en teams om beter met elkaar om te gaan en communiceren. Door in een lezing of in de workshops een prettige veilige omgeving te creëren ziet hij dat mensen door de lach, het samenwerken en plezier hebben echt contact met elkaar maken. Dat is de basis voor humor, een goede samenwerking en jezelf goed in je vel voelen.

Je lichaam en de ademhaling als instrument gebruiken om je geest tot rust te brengen is een prachtige tool. Antonietta Polimeni brengt yoga samen met de mooie  natuur in de omgeving van Lieteberg.

Mogelijke programma's in Lieteberg:

Onthaasten op blote voeten

Onthaasten op blote voetenDit arrangement heeft als doel om inzicht te krijgen in het stressmechanisme van het lichaam. Hoe kunnen we er het beste mee omgaan? Tijdens deze wandeling op het blotevoetenpad staan we regelmatig stil bij wat stress met je doet. Het gaat vooral om wat onthaasten oplevert voor je gezondheid. Je leert eenvoudige technieken en oefeningen, gebaseerd op de mindfulness , die je snel weer laten ont-stressen en die dagelijks eenvoudig toepasbaar zijn. Dit arrangement wordt begeleid door een ervaren coach.

Duur ca. 2,5 uur.
Kostprijs: € 25 per persoon inclusief ticket blotevoetenpad en  koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai
Minimum deelname : 10 personen

Lachwandeling op blote voeten

Deze ludieke wandeling op het blotevoetenpad is goed voor de teamspirit, de onderlinge band en de lachspieren uiteraard!! Een ervaren humortrainer neemt jullie mee in deze prachtige omgeving. Tussen de te nemen “hindernissen” worden op een leuke manier lachoefeningen gedaan, individueel en met zijn allen. Met leuke spelletjes en opdrachten wordt gelachen en maakt u automatisch endorfine aan.
Endorfine ? Deze stof, ook wel het lachhormoon genoemd, zorgt voor ontspanning, een gezonde bloeddruk en het maakt je nog knapper dan je al bent ! Laat je vooral verrassen. Je hoeft echt niet de lolbroek uit te hangen en iedereen mag gewoon lekker zichzelf zijn.

Duur is ca 2,5 uur.
Kostprijs: € 25 per persoon inclusief ticket blotevoetenpad en  koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai
Minimum deelname: 10 personen

Teambuilding, communiecatietraining

Deze training is gebaseerd op het aktief bezig zijn in de natuur. Voorafgaand wordt er een presentatie gehouden door de coach. Hierbij wordt er op een unieke manier gewerkt , met als doel de kwaliteiten van de deelnemers te ontdekken. Verder worden er middels oefeningen en opdrachten gewerkt naar meer begrip en inlevingsvermogen. Deze unieke werkmethode vindt in een schitterend natuurgebied plaats en wordt begeleid door een ervaren coach.

Duur ca 3 uur.
Kostprijs: € 22,50 per persoon (excl. lunch of koffie/vlaai )
Minimum deelname: 12 personen

Yogasessies met Antonietta Polimeni

Voor Antonietta Polimeni maakt yoga reeds vele jaren een essentieel deel uit van haar dagelijkse leven. De rust en beweging die hierin samenvloeien inspireert haar steeds weer. Je lichaam en de ademhaling als instrument gebruiken om je geest tot rust te brengen is een prachtige tool. Yoga samenbrengen met de mooie natuur van Lieteberg is  een mooie mix. We eindigen steevast met een kopje thee.
De yogasessies staan open voor alle generaties (volwassenen). Ook voor rug- en andere lichamelijke klachten, vermoeidheid, e.d. Yoga in Lieteberg

De prijs is een 'eerlijke' prijs. Dat wil zeggen dat iedereen de kans krijgt zelf de waarde te bepalen van een yogales. Er is geen vaste prijs. De rollen worden omgedraaid. Je wordt hierbij uitgenodigd om je in te leven. Wat voelt voor jou rechtvaardig als jij dit zelf zou aanbieden? Een rechtvaardige prijs betekent dus niet goedkoop of gratis, maar vooral eerlijk.

Voor meer info: traditioneleyoga@gmail.com

 

  Sanmax Projects